Premierdátumot kapott a Hang nélkül 2

A Hang nélkül igazi meglepetésfilm lett idén, ami a mindössze 17 millió dolláros büdzséjéből képes volt egy hét alatt 300 millió dollárt hozni a nyitóhétvégéjén. Nem csoda, hogy John Krasinski árfolyama kicsit megugrott az elmúlt hónapokban, és Hollywood már nem csak a színészt, hanem a használható forgatókönyvírót és rendezőt is látja benne.

Mindössze egy hónappal a film bemutatása után, áprilisban jelentette be a stúdió, hogy készült a folytatás, és most már azt is pontosan tudjuk, hogy mikor érkezik: 2020 májusában landol majd az amerikai közönség előtt.

A film jelenleg az előkészítés stádiumában van, így pontosan még nem lehet tudni a szereplőkről és a történetről, vagyis nyitott kérdés, ki tér vissza – de az biztos, hogy a stúdió mindent megtesz majd azért, hogy Krasinski ismét oszlopos tagja legyen a stábnak. Bár a színész az év további részében elég elfoglalt, valószínűleg tudnak majd olyan ajánlatot tenni neki, amiért szabaddá tudja tenni magát.

A filmnézők és a kritikusok is nagyban dicsérték ugyanis a rendezést: egy nyomasztó környezetben játszódó némafilmet kaptak ugyanis, ami ezzel együtt sikeresen teremtett meg egy feszült és izgalmas légkört, ami simán beszippantotta az embert.

Hogy ebből mennyit tudnak átmenteni a következő filmre, még kérdés – ahogy az is, hogy Krasinski pontosan milyen szerepet vállal majd a produkcióban. Az biztos, hogy hamarosan meg kell születnie a konkrét tervnek, az idő ugyanis szoros.