Premierdátumot kapott a Kingsman 3

Matthew Vaughn visszatér a rendezői székbe, hogy befejezze a KIngsman-trilógiát – és most már az is hivatalos, hogy a harmadik rész, a hamarosan készülő King's Man: A kezdetek 2019 novemberének elején érkezik majd a mozikba.

Ahogy az lenni szokott: a történetről még semmi pontosan nem tudni, és ez még hónapokig így lesz. A filmet januárban kezdik majd el forgatni, úgyhogy addig legfeljebb arra számíthatunk, hogy nyilvánosságra hozzák a film főszereplőit.

Vaughn ismét Jane Goldmannel közösen írja a forgatókönyvet, amely a tervek szerint egyfajta lezárásként funkcionál majd, és egyes pletykák szerint Eggsy és Harry viszonyáról szól majd. A történet cselekményének alakításával elvileg nem lehet gond, hiszen Vaughn már a második részt, a Kingsman: Az Aranykört is úgy írta meg, hogy már tervben volt a harmadik rész, csak a stúdió előbb megvárta, hogyan muzsikál a második a mozikban. A harmadik epizód így hamar zöld utat kapott – a rajongók pedig örülhetnek, hogy a vártál előbb készül majd el a folytatás.

A harmadik részben minden bizonnyal visszatér Taron Egerton és Colin Firth, illetve egyes pletykák szerint felbukkan majd egy fiatal, nemesi származású ügynöki babérokra törő kölyök is, Conrad – ahogy tervben van egy idősebb férfiszereplő is, akire a stúdió állítólag Ralph Fiennest szemelte ki.

Amire viszont biztosan számíthatunk: szupertitkos és roppant hatékony kémkütyük, beteg humor, összeesküvés-elméletek és dollármilliónyi bevétel.