Azt már most tudjuk, hogy az idén decemberben debütáló Rebel Moon egész biztosan folytatást is kap majd, most pedig végre megérkezett a film előzetese is.

Noha Zack Snyder rendezése eredetileg a Star Wars-univerzumába illeszkedett volna, a Lucasfilm annak idején nem kért a projektből. A Netflix persze élt a lehetőséggel és teret adott Snydernek, hogy elkészíthesse a filmet, a most megjelent előzetst elnézve pedig ennél jobb döntés nem is születhetett volna.

A Rebel Moon egy igazi lázadósztori, amelyben jelen van egy gonosz birodalom és egy elszánt csapat, akik elkötelezik magukat, hogy felveszik a harcot a zsarnoki erőkkel szemben.

A produkció pedig enyhén szólva is parádés szereposztást kapott, hiszen a főszerepekben érkezik Charlie Hunnam, Jena Malone, Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Cary Elwes, Corey Stoll és Michiel Huisman.

Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke idén decemberben debütál a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix logóra kattintva pedig el is indíthatjátok a lejátszást a premier napjától kezdődően, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»