Emma Heming Willis ismét megtörte a csendet férje, Bruce Willis egészségi állapotával kapcsolatban.

Willis még 2022 márciusában vonult vissza a színészettől, miután afáziával, később pedig demenciával diagnosztizálták. Visszavonulását családja közölte a nyilvánossággal, az elmúlt hónapokban pedig egyre több lehangoló hír látott napvilágot Willis állapotával kapcsolatban.

“Amikor ki tudok menni kirándulni, hogy kiszellőztessem a fejem, nem hagy nyugodni, hogy nem mindenki teheti ezt meg, aki egy hozzátartozójáról igyekszik gondoskodni” - mondta Emma Maria Shriver's Sunday Paper interjújában.

Emma azt is kijelentette, hogy célja, hogy "szószólója" legyen azoknak az embereknek, akiknek "nincs idejük, energiájuk vagy erőforrásuk arra, hogy magukért kiálljanak".

“Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy amikor egy másik FTD által érintett családról hallok, akkor egyúttal a mi családunk gyászának, veszteségének és mérhetetlen szomorúságának történetét hallom, amely az övékben is visszaköszön” - tette hozzá Emma Heming Willis.

“Ma sokkal több reményt érzek, mint Bruce első diagnózisa után. Most már jobban megértem ezt a betegséget, és most már egy hihetetlen támogató közösséghez csatlakoztam. Reményt ad, hogy új célt találtam - bevallottan olyat, amit soha nem kerestem volna -, hogy a reflektorfényt mások segítésére és felhatalmazására használjam” - mondta Emma a továbbiakban.