Ricky Martin 20 millió dolláros pert indított 21 éves unokaöccse, Dennis Yadiel Sanchez ellen, aki nemrégiben szexuális visszaéléssel vádolta a sztárt.

A TMZ magazin értesülése szerint Ricky Martin szerdán nyújtotta be a keresetet, egy hónappal azután, hogy Sanchez visszavonta a popsztárral szembeni távoltartási végzését. Martin azt állítja, hogy Sanchez az Instagramon keresztül kezdett üzeneteket küldeni neki, és azzal fenyegetőzött, hogy tönkreteszi a hírnevét, ha nem fizet neki.

Miután Ricky Martin tanúskodott a bíróságon, unokaöccse visszavonta a vallomását, így az ügy lezárult. Az énekes jogi képviselője, Marty Singer pedig a The Postnak adott interjújában elmondta, hogy a továbbiakban igyekeznek segítséget nyújtani az énekes unokaöccsének, aki komoly mentális problémákkal küzd. A témával kapcsolatban ITT írtunk.

Most Martin azt állítja, hogy Sanchez elérhetővé tette mobilszámát a közösségi platofmokon, illetve Instagram-fiókot csinált az egyik gyermekének. Az énekes úgy gondolja, hogy az ellene benyújtott kereset miatt közel 20 millió dolláros veszteség érte, így most ekkora mértékű összeg kártérítését követeli.

“Hála Istennek, ezek az állítások hamisnak bizonyultak, de megmondom az igazat, ez nagyon fájdalmas és pusztító volt számomra, a családom és a barátaim számára. Senkinek sem kívánom ezt” - mondta az énekes egy korábbi interjúban.