Rocky spin-off: Jöhet az Ivan Drago-szólófilm?

Hamarosan megérkezik a hazai mozikba is a Rocky IV. - rendezői változata, a film egyik főszerepében látható Dolph Lundgren azonban valami ennél is izgalmasabb ötletet vetett fel nemrégiben.

A színészt a THR magazin faggatta főként az Aquaman 2 filmről, az interjú során azonban szinte elkerülhetetlenül szóba kerültek a Rocky és a Creed filmek. a Creed második részében Lundgren 33 év után tért vissza Drago szerepében, a színész azonban nem igazán volt megelégedve azzal a játékidővel, amely az általa megformált karakternek jutott.

Lundgren elmondása szerint a sztoriban volt egy rövid pillanat, amely során Rocky és Drago ismét egy kicsit egymásnak esett, ez a jelenet azonban nem került bele a végső változatba. “Azt gondoltam, hogy ez egy igazán remek mozzanat, amelyet imádnak majd a rajongók is, a rendező és a stúdió is azonban úgy gondolta, hogy nem igazán tesz hozzá a teljes történethez, így a vágószobában végezte” - jegyezte meg a színész, majd hozzátette, hogy ettől függetlenül bizony elkészület egy Drago spin-off, amelyben ő és Rocky ismét a ringben találkoznak majd.

A Creed III-ban egyébként maga Sylvester Stallone sem tér vissza majd, a produkciót Michael B. Jordan rendezi, a film tervek szerint 2022. novemberében érkezhet a mozikba.