Élet-halál kérdés, ha a Magic Mike franchise-ban egy öltáncot kell bemutatni. Salma Hayek legalábbis azt állítja, hogy Channing Tatum kis híján megölte őt a Magic Mike utolsó tánca egyik próbáján.

"Tudod, van egy rész, ami nincs benne a filmben, ahol fejjel lefelé vagyok, és a lábaimnak ‘valahol’ kellene lenniük. De fejjel lefelé az ember elveszíti az irányérzékét, és én nem azt csináltam, amit kellett volna, szóval a próbán úgy mentem, hogy fejjel lefelé, majdnem bevertem a fejem” - mesélte a színésznő a Jimmy Kimmelnek adott interjúban.

“Channing tartotta a nadrágomat, de én aggódni kezdtem, mert a nadrágom elkezdett lecsúszni, és nem emlékeztem, hogy van-e rajtam alsónemű vagy nincs. Szóval ahelyett, hogy a kezemmel a fejemet védtem volna az eséstől, a nadrágomat tartottam” - mondta Hayek, majd hozzátette, hogy Channing Tatum a felvétel közben próbálta koordinálni őt, hogy emelje fel a kezét.

“Mindenki bejött, és valahogy átvettek tőle, és azt kérdezte: 'Mi bajod van?'. Én meg: 'Mi bajom van? Majdnem megöltél!'" - jegyezte meg humorosan a színésznő.

A Magic Mike utolsó tánca február kilencedikén érkezik a hazai mozikba, Salma Hayek interjúját pedig lentebb tudjátok megtekinteni.

dráma | vígjáték

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»