Az MCU sztárja, Scarlett Johansson (Házassági történet) nem először nyúl darázsfészekbe. Legutóbb azzal keltett felháborodást, amikor azt mondta, nem érti, miért ne játszhatott volna el ő egy transznemű karaktert nőként, amikor színésznőként ez a dolga (a szerződtetése után lépett vissza a népakarat nyomására), most pedig Woody Allen mellett állt ki.

Woody Allen és Scarlett Johansson jól ismerik egymást, a színésznő három alkalommal is dolgozott már együtt a rendezővel, most pedig a THR-nek adott interjújában ő is megszólalt az Allent ért szexuális zaklatási vádak kapcsán. A direktort fogadott lánya, Dylan Farrow vádolta meg, melyet követően több sztár is határozottan elhatárolódott a rendezőtől.

"Személy szerint nagyon kedvelem Woodyt. Adok a szavára, és újra szívesen forgatnék vele. Sokszor találkoztunk, ezeken az alkalmakon mélyen átbeszéltük ezeket a dolgokat. Őszinte és határozott voltam vele, ahogy ő is velem. Ártatlannak vallja magát, és én hitelt adok a szavának" - mondta a színésznő.

Az interjú hatására valósággal felrobbant a közösségi média, sokan kétszínűnek nevezték Johanssont, amiért a Time's Up bántalmazás ellenes szervezet egyik vezéralakjaként Allen párját fogja, és a tények helyett a megérzéseit tartja előrébb valónak.

A színésznőt legközelebb a potenciálisan Oscar-jelölt Házassági történet-ban (Noah Baumbach) láthatjuk legközelebb Adam Driver oldalán. A film előzetesét idelent nézhetitek meg.  

Via THR