Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger mindig is baráti kapcsolatot ápoltak. A két akciósztár közötti kölcsönös tisztelet pedig semmit sem vesztett fényéből az elmúlt évek folyamán.

Legutóbb történetesen Stallone gratulált Schwarzeneggernek az After-School All-Stars jótékonysági szervezetben végzett tevékenységéért, ennek apropóján pedig egy közös fotót is megosztott az Instagramon.

“Gratulálok nagyszerű barátomnak, akinek hihetetlenül sikeres jótékonysági rendezvénye volt a gyerekek számára megrendezett The After School Allstars rendezvényen. Még mindig erősnek tűnik, mint egy bika” - írja Sly.

A közzétett fotón Stallone és Schwarzenegger cowboy kalapban látható, amelyhez egy-egy szivar és persze hatalmas övcsat is dukált. “Több mint 5 millió dollárt gyűjtöttünk össze tegnap este a The After School Allstars számára. Köszönjük minden adományozónknak. Azzal a vízióval indítottam el ezt a programot, hogy a gyerekek biztonságban legyenek és fejlődhessenek, nélkületek nem tudnánk 100 ezer gyereket segíteni 60 városban” - írta Schwarzenegger a közösségi médiában.

Az After-School All-Stars egyébként egy országos nonprofit szervezet, amely az Egyesült Államok iskoláival együttműködve az iskolán kívüli programok létrehozásával foglalkoztatja a nehezebb sorsú családból származó gyermekeket.