2019.11.11   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Warner jövő tavasszal újból nekifuto a Scooby-Doo franchise-nak, ezúttal egy nagyköltségvetésű animációs filmmel, melyhez befutott az első magyar szinkronos filmelőzetes.

Az eredeti alapanyaghoz látványában és tartalmában is hű feldolgozással készül a Warner a Scooby kapcsán, melyről ugyan már eddig is hallhattunk, most azonban a saját szemünkkel is megnézhetjük, sikerült-e betartani az ígéretekhez.

Ami a történetet illeti, a sztori Bozont és Scooby-Doo találkozásával és megismerkedésével kezdődik. A Rejtély Rt.-nek eddigi legnagyobb megoldásra váró misztikus ügyét kell felgöngyölítenie, amikor feltűnik a színen a szellemkutya, Cerberus. Miközben megpróbálnak a dolog végére járni, a csapat rádöbben, hogy Scooby végzete és szerepe sokkal hangsúlyosabb, mint azt valaha sejtették volna.

Ha minden a tervek szerint halad, a Scooby csak az első lesz a Hann-Berbera adaptációk közül, hogy aztán csatlakozzon az animációs filmes univerzumhoz Frédi és Béni vagy épp Tom és Jerry is. A jelenlegi állás szerint mindez csak a bevételeken fog múlni-

A film rendezői székét Tony Cervone foglalta el, míg a főbb szereplők hangjait eredeti nyelven olyan sztárok kölcsönzik majd, mint Mark WahlbergAmanda SeyfriedZac EfronJason IsaacsGina RodriguezKen JeongIain Armitage és Mckenna Grace .

A Scooby 2020. május 14-től látható a magyarországi mozikban. A magyar filmelőzetest idelent nézhetitek meg.