Sharon Stone nem kicsit pörkölt oda Meryl Streepnek

A napokban ünnepelte 72. születésnapját Meryl Streep, ennek apropóján pedig bejárta a közösségi médiát Sharon Stone egy korábbi interjúja, amelyben igencsak komoly hangvételben beszélt pályatársáról.

Stone még májusban adott interjút az Everything Zoomer magazinnak, amely során felmerült Steven Soderbergh Pénzmosó című filmje, amelyben a két színésznő együtt szerepelt. A biztosítékot végül az a kérdés verte ki Stone-nál, amelyet a riporter “Végre együtt dolgozhatott Meryl Streeppel” - kezdetű gondolatmenettel vezetett fel.

“Tetszik ez a megfogalmazás, hogy ‘végre együtt dolgozhattam Meryl Streeppel'” - vágott közbe Stone. “Nem azt mondtad, hogy végre ő dolgozhatott velem, esetleg úgy, hogy végre együtt dolgoztunk, hiszen mindenki vele akar együtt dolgozni. Vajon ő maga örülne ennek a megfogalmazásnak?” - tette hozzá a színésznő.

“Ahogy feltetted ezt a kérdést, abban lényegében benne van a válasz is. Úgy pozícionálja őt, mintha mindannyian egyszerre csodáljuk és irigyeljük őt, így kizárólag vetélytársként gondolunk rá. Meryl egy csodálatos nő és színésznő, ugyanakkor szerintem számos remek kollégája van, akik legalább annyira tehetségesek, mint ő” - mondta Stone, aki arra szeretett volna rámutatni, hogy Meryl Streep idealizálása nem tesz jót a filmes szakmának Hollywood berkein belül.