Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Pénzmosó (2019)

The Laundromat
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
elekm90   2020. 02. 09.

legújabb vélemény

Érdekes film Soderbergh-től, kicsit "A nagy dobás"-hoz hasonlóan mutatja be a Panama-botrányt, a rendezőtől megszokott stílusban és humorral. A 3 főszereplő nagyon jól alakít, Streep közülük is kiemelkedő. A történetvezetés csapongásai sokszor megtörték a lendületet, ami egy kicsit elvett az élvezetből. 7/10

 
Lubi   2019. 10. 21.

a nap véleménye

Az adócsalók nagy dobása

Steven Soderbergh az a rendező, aki szinte minden műfajban kipróbálta már magát. Vígjátéktól kezdve a bűnügyi filmeken át a sci-fi-ig mindent rendezett impozáns és gazdag pályája során. Noha legtöbbeknek az Ocean’s sorozat ugorhat be elsőnek a nevéről, a Traffic című film rendezéséért Oscar-díjjal kitüntetett alkotó forgatókönyvíróként, vágóként, operatőrként és producerként is számos filmet jegyez. Alkotásaiban gyakran a legnagyobb sztárok játsszák el még a kisebb mellékszerepeket is. Történetei rendszerint több szálon futó cselekménnyel operálnak, epizodikusak és a nézőtől aktív részvételt követelnek meg a befogadásuk során. Legyen szó a könnyedebb szórakoztató műveiről vagy a társadalmi r... több»

Meryl Streep
Gary Oldman
Antonio Banderas
Meryl Streep
Gary Oldman
Antonio Banderas
 
Az egyszerű néző meg tán annak örült volna inkább, ha erősebb élményt kap, de így sem lehet elégedetlen. Az így szerzett tudással legalább bármikor eltüntetheti a hatóságok elől a lottón nyert millióit. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.