Sokkolni fog a Walking Dead hatodik évadaA kép forrása: AMC

Az alkotók szerint jobb, ha felkészülnek a rajongók, ugyanis számos meglepetést, és minden korábbinál több zombit tartogat a Walking Dead új évada.

Hamarosan megkezdődik kábeltévék történetének legnézettebb sorozatának hatodik évada, így egyre több információt derül ki, mire is számíthatunk a Walking Dead következő szezonja kapcsán.

A széria főhősét alakító Andrew Lincolnt egy interjúban arra kérte az EW magazin újságírója, hogy összegezze, mit gondol az új évadról, melyre a színész ezt válaszolta: 'Nagy. Nagyon nagy. Ambiciózus, és bátor!'

Ez nem hangzik rosszul, de mit is jelent pontosan? Lincoln nem győzte méltatni a sorozat showrunnerét, Scott M. Gimple-t. 'Több zombival van dolguk, mint valaha. A történetvezetés pedig egyszerűen lenyűgöző' - árulta el, majd hozzátette, hogy Scott 18 storyline-t gyúrt össze, mely bár elég bonyolult, de véleménye szerint nagyon ütős lesz.

A évadpremier rendezője, Greg Nictotero szintén az EW-nek szellőztette meg az információt, mely szerint a szezon első része rögtön egy akciódús jelenetsorral indul majd, mely alapján a nézőknek kell összerakniuk kirakóst, miután a történet egy másik időben (korábban, vagy később) veszi fel a fonalat. 'Úgy vélem, az első rész olyan lesz, amire nem számítanak a nézők. Én egyáltalán nem számítottam rá, amikor elolvastam. És amikor lefilmeztem, egyre csak nőtt és nőtt, és egyre mélyebb lett. Meggyőződésem, hogy több olyan rész is van az új évadban, melynél jobbat nem olvastam' - folytatta.

A The Walking Dead új évada október 11-én debütál az televíziók képernyőin.