Susan Sarandon (galériánkban) Hollywood egyik legismertebb színésznője, és mint minden filmsztárt, őt is számos pletyka övezte az évek során. Talán csak mostanáig.

A legélénkebb pletykák mindig is a szexualitásával kapcsolatos kételyek voltak. A színésznő, aki a The Jimmy Fallon Show-ban adott interjút, ahol megragadta az alkalmat, hogy a műsor közben beszúrjon egy megjegyzést.

Fallon egy korábbi történetet idézett fel, amikor Susan Sarandon a kutyájával együtt érkezett a műsor stúdiójába, aki sajnos egy évvel ezelőtt elhunyt.

A színésznő Jimmy Fallon közbevetése után megjegyezte, hogy "nem találta az erőt vagy a bátorságot ahhoz, hogy más kutyákat tartson", de a fia arra biztatta, hogy fogadjon örökbe egy macskát.

Ekkor Susan Sarandon humorosan közbeszúrt, hogy szerinte jó ötlet volt kutyáról macskára váltani.

"Bi vagyok, szóval..." - mondta, de ez a válasz Jimmy Fallont is kissé váratlanul érte.

"Úgy érted, szereted a kutyákat és a macskákat?", amire Sarandon azt válaszolta, hogy "nagyon képlékeny, ha állatokról van szó".

Sarandon szavai nagy port kavartak a közösségi médiában, sokan méltatták a hozzáállását és bátorságát, hogy 75 bevallotta a szexualitását. Ez a nagy közösségi média reakció mindössze annak fényében meglepő, hogy a színésznő nem először beszélt a szexualitásáról. A PrideSource-nak még 2017-ben arra a kérdésre, hogy ‘Nyitott vagy a szexualitásodat illetően?’ azt válaszolta:

Igen, nyitott vagyok. A szexuális irányultságom nyitott, mondhatjuk így is - mondta nevetve.