'Szörnyű halált halnak a kezei által': Jön a Hamupipőke-horror

A Micimackó: Vér és méz sikere után újabb klasszikus mese kap brutális hangvételű feldolgozást, elkészül ugyanis a Cinderella's Curse (Hamupipőke átka).

A produkcióért ezúttal is a ChampDog Films felel majd, amely a már említett Micimackó-adaptációt is “elkövette”. Az új Hamupipőke az eredeti történetből eredeztethető történéseket és cselekményszálakat tartalmaz majd, de a részleteket az 1812-es Grimm testvérek sötétebb hangvételű művéből is vesznek át.

“Ez egy hihetetlenül egyedi fordulat a Hamupipőkéhez, amelyet mindannyian szeretünk és ismerünk. Lesz néhány igazán szörnyű haláleset, amit ő maga követ el” - nyilatkozta korábban Louisa Warren rendező.

A produkció a tervek szerint ősszel kerül majd a mozikba, a főszerepekben pedig Kelly Rian Sanson, Danielle Scott és Chrissie Wunna lesznek láthatók. Sokan azonban nem fogadták túl nagy lelkesedéssel a bejelentést a Micimackó újragondolása után.

“Kifogynak a klónfilmekből, és a vér és a vérontás a legkönnyebben garantálja a legmagasabb bevételt” - olvasható egy a közösségi médiában érkezett kommentben, többek szerint ugyanis ezeket a meséket az eredeti formájukban kell megőrizni.

horror

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott... több»