Szuperhős lesz A szürke ötven árnyalata sztárja?

„Ambiciózusabb vagyok, mint valaha” – mondta Jamie Dornan a The New York Timesnak egy új interjúban.

Jamie Dornan szuperhős szerepre készül, a Marvelnél még összejöhet, ami a DC-nél nem sikerült.

A színész a The New York Timesnak adott interjújában elárulta, hogy bár elvesztette Superman szerepét Henry Cavillel szemben, nem mondott le róla, hogy belőle is szuperhős váljon. Annak ellenére, hogy elszalasztotta a lehetőséget, Dornan elmondta, hogy találkozott a Marvel Studios elnökével, Kevin Feige-val egy Marvel-film kapcsán. Hogy kit alakíthatna a jövőben, arról nem beszélt, de kétségkívül minden adottsága megvan egy szuperhős szerephez.

„Ambiciózusabb vagyok, mint valaha” – mondta Dornan, és bevallotta, hogy csodálta barátját, Robert Pattinson, amiért az Alkonyattól egészen a Batmanig jutott.

"Hazudnék, ha nem ismerném be, hogy úgy érzem, ő és emberei nagyon ügyesen játszottak" - mondta Dornan. "Minden, amit az Alkonyat óta csinált nagyon okos és gyönyörűen kidolgozott, és ezeket a filmeket nem az ő nevével adták el, csak szerepelt bennük, és dollármilliókat kerestek." 

Dornan saját filmográfiájában is rendkívül sokféle szerep található, jusson csak eszünkbe a Lezárások, kezdetek, a Barb és Star Vista Del Marba megy vagy a jövő évi Oscar egyik nagy várományosa, a Kenneth Branagh rendezésében készülő Belfast

81 Belfast  (2021)

dráma | életrajzi | történelmi

Egy fiatal srác és családja próbál eligazodni a hatvanas évek Írországának zűrzavaros világában.  Kenneth Branagh legújabb filmje egyszerre sarkall mindenkit nevetésre és... több»