Ez a nehéz időszak kétségtelenül az online streaming szolgáltatóknak kedvez, amelyeknek nem csupán műsorkínálata bővült jelentősen az elmúlt hetekben, hanem úgy tűnik további palettáról válogathatnak majd a nézők.

Májusban rajtol az HBO Max, április hatodikától pedig a Quibi is beszáll a versenybe. Ez utóbbi pedig már csak azért is izgalmas, hiszen a Quibi határozottan mobil platformra specialzálta magát, 5-10 perces játékidejű tartalmakkal. Az eredeti tervek szerint a szolgáltató az utazást szeretné egy kissé kellemesebbé tenni, persze most, hogy mindez a háttérbe szorul, kérdéses, hogy mennyire tudja majd megvetni a lábát a piacon.

Addig persze nem kell ok az aggodalomra, amíg olyan filmes szakemberekkel dolgoznak együtt, mint Sam Raimi, akinek április 13-án debütál majd 50 States of Fright című sorozata. A széria városi horror legendák történeteit veszi alapjául, ráadásul nagyon nem bíztak semmit sem a véletlenre, hiszen az ütős sztorik mellett parádés szereposztással készülnek. A 50 States of Frightban szerepet kapott többek között Rachel Brosnahan, Travis Fimmel, Christina Ricci, Jacob Batalon, Ming-Na Wen, Taissa Farmiga, Asa Butterfield és John Marshall Jones.

Hosszasan lehetne még ugyan sorolni a neveket, helyette azonban mindenki figyelmébe ajánljuk a széria előzetesét!