Tévedésből meglátogatta a rendőrség Keanu Reeves-t

Keanu Reeves-nél nemrégiben tévedésből egy kis látogatást tettek a helyi hatóságok.

A TMZ értesülései szerint a rendőrség nemrégiben felkereste a színész Los Angeles-i otthonában, akik egy ismeretlen, 27 éves nő eltűnésével kapcsolatos hívásra reagáltak. Reeves sajnálattal volt közölni a kiérkező közegeknek, hogy nem ismeri a hölgyet, és hogy egész biztosan nem az ő otthonában lakik.

Reeves a beszámolók szerint megértően fogadta a tévedést, és együttműködően viselkedett a kiérkező rendőrökkel szemben. A helyzetet viszont egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy pontosan milyen félreértés is történhetett.

Reeves egyébként mostanában Dogstar nevű zenekarára fókuszál, amelyben ő maga basszusgitározik. A színész tavaly júliusban beszélt arról, hogy épp a harmadik lemezükön dolgoznak, ezzel kapcsolatban azt is megjegyezte, hogy egy kicsit sajnálja, hogy az 1991-ben megalakult zenei formáció annak idején nem kapott nagyobb figyelmet.

“Azt hiszem, segített volna, ha a zenekarunk jobb lett volna. Úgy voltunk vele, hogy 'Utálnak minket. Mit keresünk mi itt? Mit tehetünk? Csináljuk meg a Grateful Dead feldolgozását’” - tette hozzá humorosan Reeves.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»