Reese Witherspoon (galériánkban) és férje, Jim Toth, akivel majdnem 12 évig alkottak egy párt, elválnak.

A színésznő egy Instagramon közzétett nyilatkozatban osztotta meg a hírt, amelyet a párjával közösen tettek közzé. A hírt két nappal az előtt a 12. házassági évfordulójuk előtt hozták nyilvánosságra.

"Van néhány személyes hírünk, amit meg kell osztanunk" - írták. "Nagy körültekintéssel és megfontoltsággal hoztuk meg a nehéz döntést, hogy elválunk. Nagyon sok csodálatos évet töltöttünk együtt, és mély szeretettel, kedvességgel és kölcsönös tisztelettel haladunk előre mindazzal, amit együtt alkottunk".

"A legnagyobb prioritásunk a fiunk és az egész családunk, miközben átvészeljük ezt a következő fejezetet. Ezek az ügyek sosem könnyűek és rendkívül személyesek. Igazán nagyra értékeljük, hogy mindenki tiszteletben tartja a családunk magánéletét ebben az időszakban"."

Reese-nek és Jimnek van egy közös 10 éves fia, Tennessee. A színésznő emellett a 23 éves Ava és a 19 éves Deacon édesanyja, akik Ryan Phillippe-pel való korábbi kapcsolatából származnak. Egy forrás a People-nek elmondta, hogy az egykori pár kapcsolata továbbra is nagyon erős és baráti, és hogy a döntést közösen hozták meg.