Helló Surrey, Tom Cruise megérkezett!

Cruise ingázása állítólag zavarja a BBC Hívják a bábát című drámájának forgatását, állítja a sorozat sztárja, Jenny Agutter egy új interjúban.

"Tom Cruise folyamatosan tönkreteszi a forgatásunkat azzal, hogy a helikopterével pont ott száll le, ahol forgatunk" - mondta a 69 éves színésznő a Mirrornak.

A Top Gun sztárja, akinek pilótaengedélye van, állítólag az angliai Surrey-ben, a BBC sorozat forgatása felett repült a helikopterével, ami elég nagy felfordulást okozott, miközben a stáb megpróbált jeleneteket forgatni. Cruise a jelek szerint a városban forgatja a legújabb Mission: Impossible filmjét.

Cruise képviselője nem válaszolt azonnal a Post megkeresésére. A Julienne nővért alakító Aguttert megkérdezték, hogy nem beszélne-e Cruise állítólagos durva helikopteres szokásairól. A színésznő így reagált:  "Elnézést, Tom, de nézd, épp filmezni próbálunk. Nem tudom, te hogy vagy vele, de csak gyorsan tűnj el innen a helikoptereddel!" - viccelődött.

Cruise-tól nem idegen a repülés. Sőt, olyannyira fürge a levegőben, hogy a Top Gun-filmekben a saját kaszkadőrmutatványait ő hajtotta végre.

"Mindig is úgy gondoltam, hogy van valami, amit én is meg tudok csinálni. Arra gondoltam: 'Hogyan tudnám a közönséget megmozgatni egy ilyen akcióval? És hogyan tudom őket szórakoztatni? Mit tehetek?'" - mondta a 60 éves színész az idei cannes-i filmfesztiválon, részletezve a kockázatvállalás iránti megszállottságát.

Úgy tűnik, a földi égbolt nem elég Cruise-nak, aki arra törekszik, hogy ő legyen az első színész, aki a világűrben forgat filmet - a cél a Nemzetközi Űrállomáson való forgatás: "Azt hiszem, Tom Cruise elvisz minket az űrbe" - mondta Donna Langley, a Universal Filmed Entertainment Group elnöke a BBC News szerint - "Ez a terv. Van egy nagyszerű projektünk fejlesztés alatt Tommal ... Egy rakétával felmegyünk az űrállomásra és forgatunk".