Tom Hardy bárkit óva int attól, hogy egy kicsit is menőnek gondolja mindazt, amit majd legújabb filmjében, a Motorosokban lát.

“Az ember rögtön ránéz egy motoros filmre, és azt gondolja: 'Ó, ez bőr. Ez szexi. A zene nagyszerű. A haj nagyszerű. A kézenfekvő választás, hogy mindezekre játszunk. Tehát a magamfajta számára az a kézenfekvő választás, hogy mindezek ellenpontozására menjen. Ez a fickó egy tragikus bohóc” - idézte a színészt a Variety.

Hardy a történetben Johnny karakterét formálja meg, akivel kapcsolatban komoly kritikát fogalmazott meg. “Johnny, áldja meg az ég, valahogy lemaradt a menő hajóról. Azt hiszem, Benny (Austin Butler) Johnny számára egyfajta vágyat jelent: vitalitás, szabadság - bármi is legyen az -, és ez a fickó nem visel felelősséget. Ő tiszta. Gyönyörű. És mit csinál? Megpróbálja magához láncolni. De nem tudja. Van benne egy függőségi elem. Kényszer, mint a molylepke a lánghoz. Mint Ikarosz a naphoz. Teljesen világos, hogy Johnny sokkal jobban bele volt zúgva Bennybe, mint Benny Johnnyba” - tette hozzá Hardy, aki nem állt meg ezen a ponton, így megemlítette a legújabb Mad Max-filmet is, Furiosát.

“'Mad Max: A harag útja' nagyszerű élmény volt, és abszolút az egyik legfontosabb dolog, ami valaha is történt velem a karrierem során. Hálás vagyok ezért. És szerintem George Miller egy zseni, és az egész stáb mindenkivel együtt csodálatos volt. Rettenetesen sokat tanultam azon a filmen” - jegyezte meg Hardy.

“Biztos vagyok benne, hogy a Furiosa óriási siker lesz, ahogy azt George, Anya és Chris joggal megérdemli. Hatalmas Mad Max-rajongó vagyok, A harag útja és a Furiosa rajongója. Még nem láttam a filmet, de tudom, hogy biztosan különleges lesz, mert George-tól származik” - tette hozzá a színész.

A Furiosa már megtekinthető a hazai mozikban, a Jeff Nichols rendezésében készült Motorosok pedig június 20-án debütál Magyarországon. Hardy és Butler párosa mellett a film további főszerepeiben Norman Reedus, Jodie Comer, Michael Shannon, Boyd Holbrook, Damon Herriman és Happy Anderson lesznek láthatók.

78 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»