Nem mindenki gondolja úgy, hogy Tom Hardy annyira kemény fickó, mint amilyennek látszik. A Motorosok producere, Brian Kavanaugh-Jones példának okáért egy igencsak váratlan jelzővel illette a színészt.

“Tom egy igazi Teddy mackó” - mondta Kavanaugh-Jones a Focus Features premierjén, ezt az állítást pedig Damon Herriman is alátámasztotta, írja a Variety.

“Azt hittem, Tom ijesztő lesz, de nagyon kedves volt. Őszintén szólva, csak besétált a forgatásra, majd megölelte az embereket. Mindig megkérdezte az embereket, hogy hogy vannak” - mondta Herriman.

Ettől eltekintve Hardy a Motorosokban egy igazán kemény figurát alakít, Jeff Nichols rendező pedig azt is elmondta, hogy biztonsági aggályokat vetett fel, hogy a színészek nem viseltek motoros sisakot a felvételek során azért, hogy minél hitelesebben adják vissza a hatvanas évekbeli motoros életérzést.

“Felállítottunk egy kamerát és egy objektívet, ők pedig felültek a motorokra és motoroztak. És igen, meg voltam rémülve. Minden lehetséges biztonsági óvintézkedést megteszünk, és ott van Jeff Milburn kaszkadőrkoordinátor, aki egy motoros guru” - mondta a rendező.

A Motorosok csütörtökön érkezik a hazai mozikba, Hardy mellett pedig a további főszerepekben Norman Reedus, Jodie Comer, Michael Shannon, Austin Butler, Boyd Holbrook, Damon Herriman és Happy Anderson lesznek láthatók.

78 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»