Torta vagy pite szülinapra? Ez Ryan Reynolds véleménye

Ryan Reynolds a napokban ünnepelte negyvennegyedik születésnapját. Az ember ilyenkor rengeteg jókívánságot kap a barátaitól és rokonaitól, ha pedig történetesen egy világsztár, akkor még kb. ezerszer ugyanennyit a rajongóitól is. És persze ilyenkor az ember kap egy szép tortát, rajta annyi gyertyával, ahány éves éppen lett. Kivéve, ha az embert Ryan Reynoldsnak hívják.

Mert Ryan Reynolds nem igazán van oda a tortáért. És erről felesége, Blake Lively is tud. A színész ugyanis a torta helyett bárhol és bármikor a pitét választaná, még a születésnapján is. Blake Lively ugyan nem feltétlenül ért egyet férjével, de természetesen teljesítette a kívánságát, és október 23-án, a születésnapján egy méretes pitével lepte meg.

A gondok itt kezdődtek, ugyanis Ryan Reynolds a rá jellemző lazasággal azonnal neki is esett a pitének. Szó szerint: anélkül ugrott neki a finomságnak, hogy akár a gyertyákat elfújta volna rajta. Ennyire szereti ő a pitét.

Természetesen mindezt Blake Lively megosztott a közösségi médiában is a rajongókkal, ahol a képek alatt felsorolta az aggodalmait. Egyfelől nem érti, hogyan választhatja bárki is a pitét a torta helyett. Másodsorban hogy képes az illető úgy felfalni azt, hogy közben még a gyertyák is égnek rajta. És harmadszor, alig hiszi el, hogy ők még mindig házasok.

Persze mindezt csak viccnek szánta, és mielőtt még bárki is aggódni kezdene kedvenc sztárpárja jövőjéért, ők ilyenek. Nem telik el úgy év, hogy ne trollkodnák szét egymást az interneten – a rajongók legnagyobb örömére.