Túszként tartotta fogva Johnny Depp Amber Heardöt?

Az elmúlt hónapok során Amber Heard és Johnny Depp válópere egyre hangosabbá vált az egymást érő botrányoktól, és nagyon úgy tűnik, hogy az ügy még egyáltalán nem ért véget.

Tovább folytatódik ugyanis a két színész bírósági ügye, amelynek legutóbbi londoni tárgyalásán igencsak komoly vádak merültek fel Depp ellen. Heard ugyanis azt állította, hogy amíg 2015-ben Ausztráliában tartózkodtak, A Karib-tenger kalózai forgatásának ideje alatt férje gyakorlatilag három napra bezárva tartotta őt.

Heard azt is elmondta, hogy voltak pillanatok, amikor egyszerűen attól félt, hogy férje megöli őt. “A legjobb módja annak, hogy körülírjam mindazt, ami történt Ausztráliában az egyszerűen az, ha túszdrámának nevezem. Miután megérkeztünk, akkor tudatosítottam, hogy gyakorlatilag túsz vagyok” - jegyezte meg vallomásában a színésznő.

Depp és Heard válóperének története sajnos nem mentes az obszcén és alpári elemektől, a tárgyalás a következő napokban is folytatódik az Egyesült Királyságban, egyelőre azonban kérdéses, milyen kimenetellel is végződhet a procedúra.