A Netflix és Daniel Markowicz rendező egy vadonatúj lengyel produkcióval jelentkeznek. A rendező neve ismerős lehet olyan korábbi filmekből, mint A tanári hivatás és a Bartkowiak. A Lélekrabló mától a Netflixen.

A történetben megismerhetünk egy zsoldost, akinek az a feladata, hogy kiiktasson egy veszélyes hadurat, aki egy kísérleti fegyvert használ fel puszító céljaira. A küldetés első ránézésre rutinmunkának tűnik Kiel számára, azonban gyorsan rádöbben, hogy a kísérleti fegyver veszélyesebb, mint azt gondolta volna.

A film rendezője és írója a már korábban említett Daniel Markowicz, a főszerepekben Piotr Witkowski és Jacek Koman láthatóak majd.

A 2023-as évben ez már a hetedik eredeti lengyel Netflix tartalom a platformon, a korábbi sikerek alapján pedig biztos, hogy nem a Lélekrabló lesz az utolsó. 

Ha felkeltette az érdelődésedet a film, a mafabos adatlapon a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | kaland | thriller

Egy zsoldos története, akit egy olyan fegyver lefoglalására béreltek fel, amely az embereket kegyetlen gyilkosokká változtatja. Bosszút esküszik, amikor a bátyja is áldozatul esik... több»