Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
46%

A tanári hivatás (2022)

Lesson Plan
Filmadatlap
 
12
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
3
Videók

Galéria (2)

Videók (3)

 
stevepisti   2022. 11. 30.

legújabb vélemény

0

A három csillag elsősorban a lengyel filmiparosok igyekezetének jár, mert a film nem ér annyit. Az akciójelenetek lendületesek, de erőtlenek, nagyon látszik rajta az előre begyakorolt mozdulatsor, nem volt hiteles az egész. A színészi játékok átlagos... több»

 
szemtelen   2022. 11. 26.

1
Drogiskola

Nekem nem szokásom azt a frázist papírra vetni, hogy ezzel a filmmel elloptak az életemből 100 percet - mert ahhoz, hogy ez kiderüljön, nyilván meg kell néznem. De neked már megspórolhatok ennyit, hacsak nem vagy akciófilm-mindenevő, mert akkor meg úgyis megnézed. Nos, ez a lengyel produkció nálam átlag alatt maradt, pedig esélyt esély után adtam neki. Egy igen lapos, szúette történet, problémás iskola, keményfejű diákok, drog, banda, ingerszegény környezet. Az alacsony költségvetésű filmnek még a szaga is szegényes, és ettől még működhetne, de nem teszi. Kiszámítható. A harcoskodó bunyós jelenetek rosszul koreografáltak, néha nevetségesek. Nincs kiemelkedő színészi alakítás, igazából semmi sincs, amit most kiemelhetnék. Hát én nem ajánlanám, de a döntés a te kezedben van!

 
pozsizol   2022. 11. 24.

1

Engem nem győzött meg, kicsit unalmasnak találtam.

 
joonimrod   2022. 11. 23.

0

Bár egy kicsit híg ez a történet, szerintem még mindig hozza azt, amit egy akciófilmtől elvárnánk. Nálam ez egy erősen középszerű film.