Csapdában

Csapdában

Shorta

Cikkek

Hatalmas felháborodást keltett a 19 éves Ben Hassi letartóztatása, noha a pontos okai most sem ismertek, arról mindenki meg van győződve, hogy rendőri túlkapás történt.

Mike és társa éppen járőröznek Svalegården gettójában, amikor Hassi halálhíréről értesülnek, az utcákon pedig… Több

Forgatókönyvíró: Anders Ølholm, Frederik Louis Hviid
Ország: Dánia
Premier (HU): 2020.09.30.
Forgalmazó: ADS Service

Simon Sears
Simon Sears

2026.03.13 Péter

Nagyon aktuális film így 2026-ban is...

Kicsit hosszú volt, néhol már-már lapos, sablonos és életszerűtlen. Mikor már tudták, hogy baj lesz, akkor sem tettek semmit, de szerintem ez a valóságban biztos nem így működik (rohamrendőrség, lovasság vagy bármi). Jól bemutatja, hogy a korrupció miatt mennyire nem volt államforma, irányító szerv.

2021.03.19 qwertz

Mit mondhatnék...nagyon brutális film, van némi szociográfiai beütése, bár kétségtelen, hogy nagyon az akció felé vitték el a sztorit a készítők. MIndenképpen érdemes megnézni, mert szerintem egyszrűren megváltoztatja az ember gondolkodásmódját.

2021.04.04 stevepisti

Jó kis zsarufilm, az első perctől kezdve magával rántott, többek között azért is, mert számomra végig hitelesnek hatott a színészek játéka. Bár ez azért is lehet, mert korábban nem láttam egyik színészt sem másik filmben. Viszonylag hamar belecsöppen... Több

2024.05.09 Török389133

Aki szereti az utcai zsaruk mindennapjairól készült filmeket, annak lehet, hogy nem annyira rossz, de aki nincs oda az ilyen filmekért, az neki se álljon, nincs benne semmi különös.

A film összbevétele 30 251 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 136 500 forintot termelt. A hazai mozik összesen 114 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.