Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Kim Rae-won
Seok-Kyu Han
Kim Rae-won
Kim Rae-won
Seok-Kyu Han
 
hsanya182   2018. 12. 12.

legújabb vélemény

2x is megnéztem, aki szereti az erőszakos filmeket és intézményben dolgozik, remekül látni fogja az összefüggéseket ebben a filmben. Csak úgy van egyensúlyban a törvény és a bűn, ha összefognak. A "börtönben" csak a legőrültebbek tudnak életben maradni, és mindig a vezért kell támadni. Ha uralkodni akarsz csak a farkastörvények számítanak, de a legvégén mindenki megkapja a saját maga büntetését.

 
BoBamburg   2018. 12. 06.

Szeretem a dél-koreai filmeket, sőt mi több az Oldboy a személyes kedvencem, de ez a film, bármennyire is szerettem volna, nem tudott lekötni. Történet alapvetően nem rossz, de kicsit lapos és számomra hamar leült. Bunyóból viszonylag sok van benne, de egyik se túl látványos vagy extravagáns. Kár érte, mert lehetett volna jobbat is kihozni belőle.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.