Netflix: 78 országban került a top10-be az új thriller, de senki nem szereti?

A Bartkowiak és A tanári hivatás után egy új thrillerek jelentkezett idén augusztusban Daniel Markowicz.

A most augusztus elején megjelent Lélekrabló enyhén szólva sem nyerte el a nézők tetszését, noha 72 országban van ott a Netflix top10 legnézettebb tartalma között, a Rotten Tomatoes Portálon mindössze 40 százalékos értékelést kapott a nézők részéről, a Mafabon pedig csupán 36 százalékra értékelték a felhasználók.

A Lélekrabló történetének középpontjában egy zsoldos áll, akit egy veszélyes küldetésre vezényelnek. Célja, hogy megöljön egy hadúrt, aki egy sokakra veszélyes fegyverrel fenyegetőzik. Kiel korábban a lengyel terrorelhárításnak dolgozott, jelenleg azonban zsoldosként tevékenykedik egy magáncégnek testvérével együtt. Bár a mostani feladat rutinnak tűnik eleinte, rövidesen azzal kell szembesülniük, hogy a tét valójában sokkal nagyobb, mint gondolták.

Markovicz rendezésének főszerepeiben Michalina Olszanska, Sebastian Stankiewicz, Piotr Witkowski, Jacek Koman, Aleksandra Adamska és Mariusz Bonaszewski láthatók. 

A Lélekrabló tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film Mafabos adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a produkciót, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | kaland | thriller

Egy zsoldos története, akit egy olyan fegyver lefoglalására béreltek fel, amely az embereket kegyetlen gyilkosokká változtatja. Bosszút esküszik, amikor a bátyja is áldozatul esik... több»