A szakítás nehéz dolog – ezt valószínűleg a legtöbben igen jól tudjuk. Az egyik legnehezebb része pedig nem az, hogy kitakarítsuk a jelenünkből a múlt emlékeit, hanem hogy rájöjjünk arra, mégis kik vagyunk a párunk nélkül?

Deanna ugyanebben a cipőben jár, amikor férje több mint 20 évi házasság után fogja magát, és kiköltözik a családi fészekből, hogy egy fiatalabb és vékonyabb nő mellett éljen egy másik életet – az elmúlt éveit pedig családanyaként töltő nő világa egy pillanat alatt omlik össze.

Szerencsére nem teljesen: eszébe jut ugyanis, hogy lánya születése miatt abba kellett hagynia az egyetemet, és a friss válás tökéletes alkalmat kínál arra, hogy bepótolja, amiből kimaradt. Be is iratkozik rögtön az egyetemre, aminek lánya nem örül túl látványosan – annak ellenére, hogy Deanna szinte kivirágzik egy olyan közegben, ami nem csak a szakácsot és takarítónőt látja benne.

A New Line Cinema új vígjátéka, A partiállat májusban kerül majd a mozikba Melissa McCarthyfőszereplésével. A filmet McCharty férje, Ben Falcone írta és rendezte, és olyan sztárok tűnnek fel benne, mint Jacki WeaverJulie BowenDebby RyanGillian Jacobs és Maya Rudolph,.

Nézd meg az új, hivatalos, eredeti nyelvű előzetest itt: