Újabb bizonyítékok Johnny Depp és Amber Heard perében

Hamarosan indul a következő menet Johnny Depp és Amber Heard között. A sztárpár viharos válása után a bíróságon próbálják meg egymásra kenni a családon belüli erőszak vádját immár évek óta. Az első menetet lényegében a színésznő nyerte azzal, hogy Johnny Depp The Sun elleni perét Angliában elveszítette, mivel az ottani bíróság bizonyítottnak látta, hogy a színész valóban verte a feleségét – ahogy azt a The Sun leírta. Most Amerikában, a fairfaxi bíróságon jön a következő kör.

Azt már lehet tudni, hogy mindkét fél oldalán több hollywoodi sztár és már hírességek is tanúskodni fognak. De a hírek szerint ezúttal sokkal több képi és tárgyi bizonyítékot is be fognak mutatni, olyanokat is, amelyek a korábbi perben még nem szerepeltek.

Az egyik legfontosabb ilyen bizonyíték az a testkamera-felvétel lehet, amely a pár 2016-os veszekedéséhez kihívott rendőrök által készült. Egyes források szerint ezek a felvételek Johnny Depp oldalára billenthetik majd a mérleg nyelvét. Szintén fontos bizonyíték lehet azonban az a szöveges üzenetváltás is, amely Johnny Depp és Paul Bettany között zajlott le. Ebben állítólag Johnny Depp azt írta, „Égessük meg Ambert! Fojtsuk vízbe, mielőtt elégetnénk! Utána megdugom a megégett holttestét, hogy biztosan halott legyen!”

A bíróság vizsgálni fogja Amber Heard korábbi kijelentését is, miszerint a válás után neki járó 7 millió dollárt az ACLU-nak és egy gyermekkórháznak adományozza, ám erre sosem került sor. Johnny Depp ügyvédei bizonyítékokat tudnak felmutatni erre, míg Amber Heard képviselői azzal érvelhetnek, hogy mindez egyelőre ígéret, amit éppen az évek óta folyó pereskedés miatt nem tudott még beváltani.

A színésznő ügyvédei korábban arról beszéltek, hogy Johnny Depp és csapata eleve jelentős hátrányból indul ezen a tárgyaláson, amely várhatóan hat hétig is elhúzódhat. A színész és képviselői ugyanis eleve arra építették fel ezt a bírósági ügyet, hogy a korábbit meg fogják nyerni és az ottani ítéletre támaszkodnak majd itt is. Ám azt a pert elveszítették és ezt is el fogják veszíteni.