Újabb streamingszolgáltató tör be a magyar piacra

Idén ünnepli huszonötödik születésnapját az RTL Klub. Vidus Gabriella vezérigazgató az rtl.hu-nak adott interjújában pedig elmondta, hogy hamarosan elindul az RTL+ nevű streamingszolgáltató.

A szolgáltatás fő irányelvei között szerepel, hogy előfizetéses és reklámmentes rendszert alakítanak ki, illetve a platformon a magyar közönség számára eredeti tartalmakat is készítenek, amely kizárólagosan az RTL+ kínálatában lesz elérhető.

Mint kiderült, az első tizenkét hónapban tizenkét exkluzív tartalom jelenik majd meg, amely saját gyártású, vásárolt fikciót és dokumentumfilmeket is tartalmaz. Vidus azt is hangsúlyozta, hogy az új platform nem jelenti azt, hogy felszámolják az RTL Most és az RTL Most+ felületeket.

Az új platformon többek között érkezik Zámbó Jimmy életét feldolgozó A Király című sorozat, a nagysikerű On The Spot új évada, a társadalmi és politikai kérdésekkel foglalkozó A Nagy Fehér Főnök című sorozat, a  Ki vagy te?, a Mellékhatás, a korábban Németországban és Hollandiában nagy sikert aratott Mocro Maffia, a Black Tulip, illetve a Faking Hitler című produkciók és a korábban Magyarországon már bemutatott Sisi új részei.