Korábban számos alkalommal beszámoltunk már Johnny Depp és Amber Heard válópere körül kialakult kálváriáról. Most pedig úgy tűnik, hogy Depp színészi pályája újabb szúrást kapott.

Depp karrierje súlyosan megszenvedte a körülötte kialakult botrányt, és bár az utóbbi időszakban mintha kedvezően alakult volna a helyzet, hiszen a színész neve a Karib-tenger kalózai rebootja kapcsán is felmerült, a Warner Bros. a napokban ismét menesztette őt.

A stúdió döntése Depp napokban elvesztett bírói keresetéhez kapcsolódik, amelyet a The Sun ellen nyújtott be, miután a napilap egy 2018-ban megjelent cikkben “feleségverőnek” nevezte a színészt. Az elvesztett per után a Warner kérte gyakorlatilag eltanácsolta a Legendás állatok és megfigyelésük produkciótól, amelyben Depp Grindelwaldot alakította.

“Tiszteletben tartom és elfogadom a döntést” - írta az üggyel kapcsolatban Depp. Az internet népe azonban úgy tűnik továbbra is kiáll a sztár mellett, és máris petíciót indítottak arra vonatkozóan, hogy a stúdió vonja vissza a korábbi döntését.