Újabb ügyben kell bíróság elé állnia Johnny Deppnek

Miután Johnny Depp a napokban megnyerte a volt felesége, Amber Heard ellen indított pert, a színésznek ismét bíróság elé kell állnia Los Angelesben.

Deppet Gregg "Rocky" Brooks perelte be testi sértés miatt. Brooks állítása szerint a színész megütötte őt a Hazugságok városa forgatásán. Deppet ezúttal is Camille Vasquez képviseli majd a tárgyaláson.

Brooks vallomásában azt állította, hogy Depp 2017. április 13-án kétszer is megüttötte őt a bordáin, továbbá azt mondta, hogy dolgok azután fajultak el, hogy közölte Brad Furman színész-rendezővel, hogy egy jelenet nem működik, ezért elment megkeresni egy rendőrt, miután Furman ráordított, hogy ha megteszi, 100 ezer dollárt ad neki.

Brooks ügyvédje, Pat Harris nemrég azt nyilatkozta a The Sun magazinnak, hogy bár tiszteletben tartja a fairfaxi döntést, ebben az ügyben más az eljárás, és az ottan döntés nem bír befolyással a jelenlegi ügyre.

"A Brooks-ügy nem két hollywoodi híresség mérgező kapcsolatáról szól, hanem arról, hogy a produkció sztárja bántalmazott egy keményen dolgozó filmes stábtagot. Brooks úr alig várja, hogy bíróság elé álljon" - tette hozzá Harris.

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

A Hazugságok városa egy provokatív thriller, mely minden korábbi feldolgozástól eltérően egészen más színben tárja a nézők elé Notorius B.I.G. és Tupac halálának... több»