ÚJDONSÁG: Elkészült a Mafab.hu belső levelező rendszere

Újdonság a mafabon: elkészült a belső üzenetküldő rendszerünk, mellyel egy újabb lépést tettünk afelé, hogy még közelebb hozzuk egymáshoz a filmek és sorozatok rajongóit. Vegyétek fel a kapcsolatot az ismerőseitekkel, szerezzetek új barátokat, és építsünk együtt egy egyedülálló filmes közösséget!

Az új funkciónak köszönhetően regisztrált tagjaink mostantól bármelyik mafab felhasználónak írhatnak privát üzenetet. Szervezzetek közös filmnézést, mozizást a barátaitokkal egyenesen a Mafab.hu-n, kérjetek segítséget egy másik felhasználótól, ha nem találtok egy filmet, vagy ismerkedjetek meg hasonló ízlésű tagjainkkal, csak rajtatok áll!

Ha kéretlen üzenetet kapnátok, ezt a rendszeren keresztül jelezhetitek felénk, de saját magatok is letilthatjátok az üzenet küldőjét (ha meggondolnátok magatokat, bármikor fel is oldhatjátok a tiltást). Felhasználóink magánszférájának védelme elsődleges a számunkra, így biztosak lehettek abban, hogy a lehető legszigorúbb és legmodernebb eszközökkel védjük a privát beszélgetéseiteket.

Bízunk benne, hogy az új funkció elnyeri a tetszéseteket. Ha bármilyen észrevételetek, kérdésetek, javaslatotok lenne, örömmel állunk a rendelkezésetekre.

A levelező rendszert a fejlécen található levél ikonra, vagy erre a linkre kattintva érhetitek el