A kreatívok kitettek magukért, ütősek lettek Az éhezők viadala : A kiválasztott 2. rész karakterplakátjai.

Már csak néhány nap a Comic-Conig, ahol önálló panellel készül a Lionsgate Az éhezők viadala franchise utolsó része kapcsán, a stúdió azonban úgy gondolta, némileg elébe megy a nagy eseménynek, és nyolc új karakterplakátot tett közzé, melyen az összes főbb szereplő látható.

Ami a film szinopszisát illeti, Panem népe harcban áll. Katniss (Jennifer Lawrence) szembeszáll Snow elnökkel (Donald Sutherland), hogy véget vessen zsarnoki uralmának. Közeli barátai, Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Clafin) és Peeta (Josh Hutcherson) segítségével  életveszélyes küldetésre indul, hogy merényletet hajtson végre Snow ellen, aki megszállottan végezni akar a lázadás vezetőjével.  A halálos csapdák, az ellenségek és a súlyos erkölcsi dilemmák minden korábbinál nagyobb fenyegetést jelentenek Katnissre és a mozgalomra nézve.

Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész november 20-án debütál a mozikban. A karakterplakátokat a fenti galériában, vagy  ide kattintva az film adatlapján találjátok meg, ahol megnézhetitek a film magyar nyelvű előzetesét is.