Végre eldőlt Amber Heard sorsa az Aquaman 2-ben?

Amber Heard visszatér a szuperhős filmbe... és több időt kap a képernyőn! Már hivatalos: a színésznő több vászonidőt kap az Aquaman-saga második filmjében.

Amber Heard látott már jobb napokat is. Ahogyan attól napok óta hangos a világháló, elvesztette a volt férje ellen indított rágalmazási pert, amikor a fairfaxi esküdtszék Johnny Depp javára döntött. Ez a helyzet pedig minden bizonnyal hatással lesz Amber Heard karrierjére is.

A Warner Bros. nem garantálta a színésznő helyét az Aquaman és az elveszett királyság-ben, ezért ő – a legfrissebb iformációk szerint - közel állt ahhoz, hogy elhagyja a DC Extended Universe-t. Hasonló helyzetet már Depp is megtapasztalt. K.C. Walsh arról számolt be, hogy a Warner Bros. megbeszélést tartott, ami azt célozta, hogy a következő napokban eldöntsék, mi lesz Heard jövőjével kapcsolatban a jól ismert filmben.

Végül a cég úgy döntött, hogy Hearddel folytatja a nagyvásznon. Nem is akárhogyan. A Cinemascomics úgy tudja, hogy a színésznő még több forgatási időre számíthat. Heardnek, akinek eddig körülbelül 10 perces jelenete volt, most összesen 20 percre nő a képernyőideje.

A film sikeres fogadtatása volt az egyik oka, hogy a színésznő folytatta a forgatást. Bár a képernyőideje és szakmai reputációja így is csökkent, rövidebb távon, úgy tűnik, továbbra is jelen lesz a filmvilágban.