Végre itt az élőszereplős A kis hableány teljes előzetese

Bár korábban heves vitákat váltott ki a mozirajongók körében A kis hableány szereposztása, a frissen érkezett előzetes valószínűleg sokakban eloszlatja az utolsó kételyeket is a produkcióval kapcsolatban.

A Rob Marshall rendezésében készült élőszereplős film az eredeti 1989-ben megjelent animáció alapján készült. Ariel szerepében Halle Bailey lesz látható, míg Ursulát nem más, mint Melissa McCarthy alakítja.

Bailey-t több támadás is érte a közösségi médiában a castingolása miatt, a fiatal énekesnő számára viszont saját elmondása szerint is fontos volt, hogy ő formálhatja meg Arielt. “Inspiráló és gyönyörű dolog volt hallani a bátorító szavaikat, hogy azt mondták nekem: 'Nem is érted, mit tesz ez értünk, a közösségünkért, az összes kis fekete és barna lányért, akik majd meglátják magukat benned'" - nyilatkozta Bailey a Variety magazinnak.

A film zenéje nem mellékesen a legendás Lin-Manuel Miranda és Alan Menken közös munkája. Miranda négy eredeti dalt dolgozott ki Menkennel közösen, bár a Variety Awards Circuit Podcast című műsorában biztosította a hallgatókat arról, hogy ezek az új szerzemények nem veszik át az olyan szeretett klasszikusok helyét, mint a Kiss the Girl és a Under the Sea.

A kis hableány a tervek szerint idén májusban érkezik a hazai mozikba.

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»