Megérkezett az első hivatalos ízelítő a Space Jam - Zűr az űrben folytatásához, amelyben bemutatkozik a film sztárja, LeBron James.

A produkció marketing csapata semmit sem bízott a véletlenre, a videó annak ellenére, hogy egészen egyszerű koncepción alapszik, nagyon hangulatosra sikeredett. LeBron James egész egyszerűen csak besétál a kamera elé, kicsit megfeszíti az izmait, majd az objektív felé sétál. Először láthatjuk ráadásul a sztoriban szereplő Tune Squad legújabb sportmezét is.

Mielőtt azonban bárki azt gondolná, hogy LeBron James nem venné eléggé komolyan a szerepét, mindenképp megjegyeznénk, hogy a sportoló számára épp annyira fontos a Space Jam 2 sikere, mint a rajongóknak.

“Amikor először hallottam a projektről, arra gondoltam, hogy ez hihetetlen, hiszen ez az a film, amin magam is felnőttem. Olyanok szerepelnek benne, akikre magam is felnézek. Mindenképp meg kell tudnom csinálni. Képtelenség, hogy elszúrjam” - nyilatkozta korábban a kosaras.

Az eredeti Space Jamben a legendás Michael Jordan vitte a főszerepet, aki mellett több hatalmas elismerésnek örvendő kosaras is felbukkant egy kisebb cameo erejéig. A második rész előkészületei tehát gőzerővel zajlanak, a Space Jam 2 pedig a tervek szerint 2021. július 16-án kerül majd a mozikba.