VIDEÓ: Dwayne Johnson megható videóban énekel a 102 éves rajongójánakA kép forrása: YouTube

Hollywood egyik legnagyobb sztárja, Dwayne Johnson időről-időre megmutatja, hogy a sikerek ellenére mennyire szerény és mennyire két lábbal áll a földön.

Dzsungeltúra színésze nemrég ismét bizonyította ezt, amikor elénekelte a „Boldog születésnapot” egy 102 éves női rajongójának.

Dwayne Johnson nemrég a Twitteren ünnepelte egyik legnagyobb rajongójának születésnapját, közismert nevén Grover nagymamáét, aki éppen betöltötte a 102. életévét. A színész az edzőteremben egy igazán bájos videót készített a „nagyon-nagyon különleges hölgy” számára. A videóban Johnson megjegyzi, hogy egyértelműen ez az egyik legkülönlegesebb videó, amelyet életében felvett. 

Ezután elénekelte neki a „Boldog születésnapot”, nevetve csókokat küldött a kamerába, és természetesen a jókívánságok sem maradhattak el.   

“Amikor betöltötte a 100. életévét, elkezdtem énekelni a ‘Boldog születésnapot’ Grover nagymamának. Ma 102 éves, és ez lett az egyik KEDVENC teendőm. És ő is énekelt nekem!! Bárcsak még mindig élne a nagymamám, de ő itt van nekem! Élvezd a szülinapod! Szeretettel, a te Sziklád” - olvasható a Twitter-bejegyzéshez írt szövegében.

Ehhez talán nem is kell többet hozzátenni. Idelent mutatjuk az új videót, és a korábbit, amikor a 100. születésnapján énekelt Grover nagyinak. Mindkettőt látni kell!