Visszatér a tévézéshez a Disney-vel befutott pornósztár

Nem ritka, hogy egy-egy hollywoodi sztár a híressé válás előtt belekóstolt a felnőttfilmes műfajba is, esetleg ledobta a textilt egy-két magazin kedvéért. Olyan is előfordult már, hogy egy színészből vagy hírességből egyszer csak szexikon lett, mivel úgy döntött, hogy kevesebb ruhával több rajongót tud szerezni magának. Az viszont ritka, hogy valaki e két műfaj között oda-vissza kacsázzon.

Maitland Ward nem tartozik ugyan Hollywood legfelkapottabb sztárjai közé, de a neve azért ismerős lehet sokaknak, akik a ’90-e években kedvelték a Disney romantikus tini komédia-sorozatait. Ilyen volt a A kis gézengúz is, amely 1993-tól egészen 2000-ig futott.

Maitland Ward az utolsó évadokra csatlakozott a szereplőgárdához, majd a sorozat befejezése után kisebb független filmekben és be nem futott sorozatok pilotjaiban próbálkozott. Végül úgy döntött, hogy bár a színészkedés kedves dolog a számára, több babér teremhet egy másik műfajban: a felnőttfilmek világában.

Így Maitland Ward is ledobta a ruhát és megmutatott mindent. És persze ezzel egy csapásra megugrott a rajongóinak száma is. A színésznő több interjúban is arról beszélt, hogy bár mindenki próbálta lebeszélni a pornózásról, ő egy cseppet sem bánja a döntését. Úgy érzi, hogy nem tönkretette ezzel a karrierjét, ahogy sokan jósolták neki, hanem épp ellenkezőleg, ez mentette meg azt. És nem mellesleg végre kiteljesedhetett, mivel addig úgy érezte, mások irányítják az életét, most viszont már ő a főnök.

Maitland Ward tehát befutott a pornóiparban, most viszont visszatérne a TV-sorozatok világába is. Egy új, kifejezetten neki való sorozat főszerepét kapta meg, amely a The Big Time címet viseli. A történet egy pornósztárról szól, aki valamilyen oknál fogva egy haldokló filmstúdió elnöki székében találja magát. Neki kell valahogy megmentenie a céget, amiben egy segítője is lesz, aki viszont mindenben az ő szöges ellentéte.

Egyelőre nem tudni, mikor kerülhet műsorra az első epizód, de a tervek szerint a forgatást valamikor májusban kezdik meg. A színésznő ígérete szerint a sorozat könnyed lesz, nem hiányzik majd belőle a meztelenkedés sem, de nem lesz ízléstelen.