Mark Ruffalo (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztiválon tartott kérdezz-felelek során tévesen megerősítette, hogy eljátssza Hulk szerepét az Amerika Kapitány: Szép új világban, amiről később kiderült, hogy félreértés volt.

A moderátor kérdésére, hogy szerepelni fog-e a 2025-ös filmben, Ruffalo bólintott, és azt mondta: "Igen". "Szabad erről beszélned?" - kérdezte Thompson, mire Ruffalo úgy válaszolt: "Igen" - mondta. "Nagyszerű lesz!" Ezt követően több forrás is megerősítette, hogy a színészt nem láthatjuk majd a jövőre érkező szuperhősfilmben, a félreértés mindössze abban áll, hogy Ruffalo helyeselt annak kapcsán, hogy az Amerika Kapitány 4 lesz a Marvel 2025-ben érkező filmje, de nem arra gondolt, hogy ő is szerepelni fog benne.

Ez a közösségi médiában gyorsan terjedő incidens nem az első humoros botlás a Marvel és Ruffalo közös történelmében, de bármennyire is lelkesítő lenne a visszatérése, egyelőre erről szó sincs. 

A szóban forgó események Ruffalo beszélt a karakterfejlődési útjáról, amely során a kezelhetetlen Hulkból egy integrált személyiséggé vált, ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy egy önálló Hulk-film jelenleg nincs a tervekben.