Visszatérés Epipóba - Leomlottak a hallgatás falai

Október 1-én debütált az HBO GO-n Oláh Judit bemutatkozó dokumentumfilmje, a Visszatérés Epipóba!

Az 1980-as évek években gyerekek tömegei álmodoztak arról, hogy sikerül eljutniuk a híres táborba, melynek résztvevői a kerettörténet szerint egy fantáziavilágba csöppennek, epipói lakosként saját nyelvet használva lesznek részesei a bűvöletnek, s egy olyan képzeletbeli valóságnak, ami messze túlmutat az általuk ismert világon.
Valami azonban nem volt rendben a programmal, de senki sem tudta megfogalmazni, mi a gond. A szerepjátékok sokszor a többiek lealacsonyításában teljesedtek ki, a táborvezető azonban meggyőző egyéniségével képes volt maximálisan manipulálni a rábízott gyerekeket. 25 évvel a különös élmény után az egyik résztvevő, Judit lánya táborozni szeretne... ő azonban nem meri beleegyezését adni.
A régi emlékek felerősítik benne a lánya iránti aggodalmát, ezért felkeresi az egykori Epipo táborozókat, hogy kiderítse, ők miként élték meg a különös programokat, s hogyan emlékeznek gyerekkoruk nyári táborára.  
A Campfilm és az HBO Europe koprodukciójában készült megrázó dokumentumfilm, a Visszatérés Epipóba már az HBO GO műsorán.