Már évekkel ezelőtt is lehetett hallani róla, hogy a Disney szívesen felújítaná a ’80-as évek egyik ikonikus vígjátékát, a Három férfi és egy bébit. Ám egészen mostanáig azon túl, hogy vannak ilyen terveik, nem sok konkrétumot lehetett tudni a projektről. Mostanra viszont kiderült, ki lehet a három férfi közül az egyik!

Az eredeti, 1987-es moziban a három főhőst a kor három nagy sztárja, Tom Selleck, Ted Danson és Steve Guttenberg alakította. Három agglegényt alakítottak, akik laza, békés életüket élik New Yorkban, amikor egy nap egy csecsemőt találnak a lakásuk ajtajában. A filmet Leonard Nimoy rendezte és hatalmas siker volt.

Nem csoda, hogy a Disney szeretné ezt megismételni, ám ehhez most már teljesen új szereplőgárdára van szükség, ami lehetőleg napjaink legnépszerűbb sztárjait vonultatja fel. Közülük úgy tűnik, az egyik már meg is van. Ha hinni lehet a híreknek, akkor a Disney képviselői már megállapodtak Zac Efronnal, aki így egyike lehet a bébit megtaláló és gondozó triónak.

Azt viszont továbbra sem lehet tudni, hogy ki lesz a másik két pótapuka, illetve egyelőre a rendezőt is keresik. A film forgatókönyvét Will Reichel fogja írni. Mivel a projekt még ennyire a kezdeti stádiumban van, így a forgatások sem kezdődhettek meg, és még a tervezett premier dátumát sem tudni. A film egyébként a Disney+ csatornán debütálhat.