Zendaya a Vogue Italia legújabb számának címlapján szerepel. A fiatal színésznő meg is osztott néhányat a fotózáson készült képekből, amelyeket a fenti galériában meg is tekinthettek.

Mondani se kell, hogy ezek a képek Tom Hollandot is levették a lábáról, aki nemes egyszerűséggel néhány szívecskét kommentelt az Instagramon közzétett fotók alá.

“Micsoda álom volt ezt a címlapot fotózni, köszönöm szépen, Vogue Italia, hogy részt vehettem” - írja Zendaya az Instagramon. 

Az interjúban Zendaya azt elmondta, hogy sok rajongója "vele együtt nőtt fel, akik látták, ahogy fejlődök az élete és a karrierje, ezzel együtt pedig sokan hasonló életszemlélettel, hasonló gondolatokkal vagy akár csak reményekkel és kívánságokkal tekintenek a jövőre”.

“Ők tényleg megértik, hogy ember vagyok, még a hardcore-ok is, és azt akarják, hogy boldog legyek, és ezt őszintén érzem rajtuk. Nagyon tisztelik a határaimat és azokat a dolgokat, amiket úgy döntök, hogy egy kicsit privátabbá teszek és megtartom magamnak” - tette hozzá a színésznő.

Holland a GQ-nak adott novemberi interjújában beszélt a Zendayához fűződő kapcsolatáról és arról, hogy szeretné magánéletét magánügyként kezelni. “A hírnevünk egyik hátulütője, hogy a magánéletünkre már nem igazán van ráhatásunk, és egy pillanat, amiről azt hiszed, hogy két olyan ember között van, akik nagyon szeretik egymást, az egy olyan pillanat is tud lenni egyúttal, amit az egész világgal megosztasz” - mondta Holland.