2019.08.08 21:35 Mayolika
0

Huh! Akshay Kumar, Manisha Koirala, Sunil Shetty, Sunny Deol, Amrish Puri; Bollywood állócsillagai mind aláírtak egy szerződést, amiben vállalták, hogy szerepelnek ebben a filmben. Hogy mivel vette őket erre rá a rendező, azt nem tudom, de, hogy nem a forgatókönyvvel, az biztos. A történet még az indiai reinkarnációs elméleteket elfogadva is nevetséges. Van itt minden, kígyóember, remeteguru, erőszak, átok, bosszú. Csak valahogy nincs jól összerakva. Milyen film az, ahol a bűnös szenved a legkevesebbet?

Manishát értem a legkevésbé. Ő ugye a főiskolás lány, aki öngyilkos lesz, miután megerőszakolják, és onnantól a túlvilágról intézkedik bosszú ügyben. Már túl van a Dil Se és a Lajja filmeken, amikben csodálatosan játszott. Ezzel a filmmel pedig összetört minden szépet, amit eddig róla gondoltam. Az a borzalmas tánca! Akshay járt a legjobban, az ő szerepe viszonylag nagy, valamennyire becsülettel végigszenvedi, de látszik az arcán, hogy végig a leadott számla fizetési határideje jár a fejében. Még Sunil veszi legkomolyabban az egészet, de az ő szerepét meg nem nagyon kéne. Mondjuk sokat elárul, hogy a kígyóembert "alakító" színészt ugyanúgy hívják, mint a rendezőt. Sunny Deol pedig elegánsan kihagyja a film nagy részét.

Viszont valamiért felújították a filmet és most jó minőségben lehet megnézni. Az igazsághoz tartozik, hogy a film annyira rossz, hogy már jó nézni. Nekem egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy abbahagyom. A végére kifejezetten szórakoztatott. Agyzsibbasztónak tökéletes.

0