2020.04.20 20:12 Danny99 Olvasottság: <100x
0

Hollywood taplói visszatértek egy utolsó táncra

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::

A film a sorozat után 9 nappal játszódik, Vincent (Adrian Grenier) már el is vált Sophiától. A srácok éppen a kibérelt jachtjára tartanak. A bulit Ari hívása szakítja félbe, aki szerepet ajánl Vinnynek, aki rákontrázik erre, és a filmet rendezni is karja. Ezek után jött egy a sorozatból már jól ismert nagyobb ugrás, pontosan 8 hónap. A filmbemutatóra készülnek a srácok.

Hollywood taplói visszatértek egy utolsó táncra

Ezen időszak alatt nem sok minden változott. Ari (Jeremy Piven) továbbra is idegbeteg, Vince feszült a bemutató miatt, Dramának (Kevin Dillon) újabb sorozata bukott be, Turtle (Jerry Ferrara) élvezi a milliomosok életét, Eric (Kevin Connolly) pedig továbbra is se vele, se nélküle kapcsolatot folytat a terhes Sloannal (Emmanuelle Chriqui).

Természetesen nem mehet minden flottul, a film mögötti mecénás rontja a levegőt. Közben a filmben megjelenik Lloyd (Rex Lee), aki az esküvőjét szervezi, de nem az eddigi párjával, Tommal (Brandon Quinn), hanem egy random zsidó csávóval.

Természetesen a visszatérő mellékszereplők mindegyike kap pár jelenetet: Mrs. Ari, Dana, Billy, hogy teljes legyen a kép. A cameok se hiányozhatnak, Thierry Henry, Russell Wilson, Rob Gronkowski, sőt Ronda Rousey Turtle sztorijának a részévé válik. A végére teljes a kép, a csapatnak megszületik az első gyereke, Ari a filmért feláldozza az állását.

A film zárásaként megtudjuk, hogy igazi blockbuster lett, Hyde és Drama a szerepéért Golden Globe-ot nyert. Az utolsó jelenet, ahogy ünneplik Lloyd lagziját Ariéknál. A film 3-4 résznyi Törtetők, se több, se kevesebb.

Kár, hogy egy átlagos vígjátékkal zárták le a sztorit, és nem egy méltó záróévaddal, vagy a nagy remake hullámot meglovagolva egy visszatérő sorozattal, ami megmutatja, hogy a mai, egyre inkább a sorozatok által dominált szórakoztatóiparban hogyan boldogulnak a srácok.

69 Törtetők  (2015)

vígjáték

A fiatal jóképű filmsztár, Vince Chase (Adrian Grenier) és barátai úgy döntenek, beveszik Hollywoodot, bármi is legyen az ár. Megpróbálnak nem elhinni mindent, amit a gyönyörű... több»

0