2019.02.23 12:02 HercegPeter Olvasottság: 113x
0

Sacha Baron Cohen megint megcsinálta

Sacha Baron Cohen megint megcsinálta. Eddig a Brünón kívül nem tudott olyan filmet csinálni, ami ne lenne zseniális. Ráadásul most társult Louis Leterrier-rel, a Szemfényvesztők és a Hihetetlen Hulk rendezőjével (bár igazából nem tudom, miért váltotta le Larry Charlest, hiszen neki köszönhetjük a Boratot és a Diktátort is). Az eredmény pedig egy látványos, sírvaröhögős, beteges poénáradat.

Az eddigi filmjeiben leginkább a sztorié volt a főszerep, nem vonultatta fel fél Hollywoodot, és nem is volt különösebben látványos. Eddig is megfigyelhettük a filmjei színvonalának nagyívű emelkedését kezdve az Ali G-től egészen ideáig. Itt a szintén zseniális történet már kiegészül a látvánnyal, a profi rendezéssel és a világsztárokkal (bár ebben már A diktátor is jó volt). A készítők nem (teljesen) normálisak, de ez a szerencsénk.

Sacha Baron Cohen megint megcsinálta

Szerintem azok sem százasak, akiknek tetszik ez a film, de ezt a lehető legjobb értelemben értem, hiszen én is imádom. Ez a film a "selejtesekről" szól nekünk, "selejteseknek". Ha valaki nem bírja a beteges humort, az jobb, ha bele se kezd. A több nagy sztár (Penelopé Cruz, Mark Strong és Cohen felesége, Isla Fisher) mellett nem tudom szó nélkül hagyni a Rebel Wilson jelenséget. Egyáltalán nem kedvelem, ezt többször is elmondtam már, itt viszont telitalálat volt, ez a szerep rá van írva. Sajnálattal látom, hogy mennyire alul van pontozva ez a film. Persze ez a stílusának köszönhető, sokan nem bírják ezt a humort. Az biztos, hogy az én szememben nincs ekkora különbség ez és a Diktátor között. Már nagyon várom Cohen következő agymenését.

akció | kaland | krimi | szatíra | thriller | vígjáték

Az Agyas és Agyatlan című vígjátékban egy brit tikosügynök kénytelen menekülni egy akciót követően a világuralomra törő ellenség elől. A bátor, vakmerő és brit... több»

0