2026.09.21 21:22 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

Rém rossz

Képzeljetek el egy vígjátékot, amelyben előadják a klasszikus viccet, amit mindenki ezer éve ismer: három barát kempingezik az amerikai vadonban, amikor megjelenik egy bazinagy medve. Egyikük elkezdi húzni a cipőjét, a másik kérdi, hogy mit csinál, nem lehet elfutni a medve elől. Az illető meg elmondja, hogy valójában csak a társánál kell, hogy gyorsabb legyen. Ha-ha-ha. Csapkodom a térdem, annyira eredeti. És ez így tényleg megtörténik ebben a filmben, hihetetlen.

Hirdetés

Ilyen film ez, és ezen nem sokat segít az sem, hogy az egyik főszereplő az az alapból kissé vicces figura, aki az Idiocracy-ben is volt, Dax Shepard. Rém béna az egész, sajnos. Azért szedtem le, mert abban bíztam, hogy remek film, csak megosztó, mint pl. a kriminális magyar című Hogyan rohanj a veszTEDbe, avagy A Million Ways to Die in the West. De nem, jelen esetben az IMDb 5,9 igazából túlzás, én valahogy a 3 és 4 között gondolom reálisnak.

Rém rossz

Ez is egy alacsony költségvetésű produkció, mint pl. a Hivatali patkányok (Office Space), hasonlóan kissé debil poénokkal, csak ez most nem jó. A Sharknado-üzemmódban nézés segíthet valamennyit.

Három barát egy kalandtúrára megy a negyedik gyerekkori haverjuk halálát követően, az elhunyt barát térképével és terve alapján. Fogalmam sincs, hogy mi volt a lényege vagy a célja a túrának, addigra már nagyon csalódott voltam. A poénok nagy része a kalandtúra közbeni olyan színvonalú dolgokból áll össze, hogy pl. mennek egy csónakkal, a hátsó utas meg egy vékony ággal néha fültövön böki az előtte ülőt, amitől az azt hiszi, hogy valami repülő rovar zavarja. Hahaha, nagyon jó. Vagyis nagyon nem.

kaland | misztikus | vígjáték

A gyerekkori barátokat elsodorta egymástól az élet. Dan, Tom és Jerry csak a barátjuk, Billy halála után találkozik újra egymással. A három philadelphiai ifjú Oregonba megy... több»

0