![]()
Képzeljetek el egy vígjátékot, amelyben előadják a klasszikus viccet, amit mindenki ezer éve ismer: három barát kempingezik az amerikai vadonban, amikor megjelenik egy bazinagy medve. Egyikük elkezdi húzni a cipőjét, a másik kérdi, hogy mit csinál, nem lehet elfutni a medve elől. Az illető meg elmondja, hogy valójában csak a társánál kell, hogy gyorsabb legyen. Ha-ha-ha. Csapkodom a térdem, annyira eredeti. És ez így tényleg megtörténik ebben a filmben, hihetetlen.
Hirdetés
Ilyen film ez, és ezen nem sokat segít az sem, hogy az egyik főszereplő az az alapból kissé vicces figura, aki az Idiocracy-ben is volt, Dax Shepard. Rém béna az egész, sajnos. Azért szedtem le, mert abban bíztam, hogy remek film, csak megosztó, mint pl. a kriminális magyar című Hogyan rohanj a veszTEDbe, avagy A Million Ways to Die in the West. De nem, jelen esetben az IMDb 5,9 igazából túlzás, én valahogy a 3 és 4 között gondolom reálisnak.
![]()
Ez is egy alacsony költségvetésű produkció, mint pl. a Hivatali patkányok (Office Space), hasonlóan kissé debil poénokkal, csak ez most nem jó. A Sharknado-üzemmódban nézés segíthet valamennyit.
Három barát egy kalandtúrára megy a negyedik gyerekkori haverjuk halálát követően, az elhunyt barát térképével és terve alapján. Fogalmam sincs, hogy mi volt a lényege vagy a célja a túrának, addigra már nagyon csalódott voltam. A poénok nagy része a kalandtúra közbeni olyan színvonalú dolgokból áll össze, hogy pl. mennek egy csónakkal, a hátsó utas meg egy vékony ággal néha fültövön böki az előtte ülőt, amitől az azt hiszi, hogy valami repülő rovar zavarja. Hahaha, nagyon jó. Vagyis nagyon nem.
64 Sodró lendület (2004)
A gyerekkori barátokat elsodorta egymástól az élet. Dan, Tom és Jerry csak a barátjuk, Billy halála után találkozik újra egymással. A három philadelphiai ifjú Oregonba megy... több»
Szereplők: Burt Reynolds, Antony Starr, Ethan Suplee, Matthew Lillard, Dax Shepard