2018.03.17 12:24 Sycho99 Olvasottság: <100x
0

Látványos, de sablonos

1. évad: Eme sorozat egy remekül felépített és hangulatos világba kalauzol el minket, ám mintha eme világ felépítésekor elfelejtettek volna felvenni a stábba egy forgatókönyvírót is. A látványos harcokat, szép grafikát, és az iszonyúan hangulatos világát sajnos tönkre teszi a logikátlan, sablonos történet. Ahogyan az elején elkezdi felépíteni történetét, az tökéletes, ám sajnos azonnali lejtmenetbe indul, amit Kirito és Asuna próbálnak visszatartani, ám épp egy hegy oldalán állnak, így hiába próbálkoznak, ők is csak csúsznak lefelé. Amiért mégis megér(heti) megtekinteni ezt az animesorozatot, az -ahogy már említettem- eszméletlen hangulatos világa, hatásos, jól megkomponált jelenetei. Emellett még a soundtrack-et is meg kell említeni, ugyanis valami zseniális. A történetet az ebbe épített misztikum menti meg a teljes érdektelenségtől. Én ugyan nem bántam a megtekintését, sokkal többet vártam tőle.

2. évad: Ez az évad még az előző függvényében sem sikerült remekre, nemhogy anélkül. Gyakorlatilag itt is el lehetne mondani ugyan azt, azon kívül, hogy itt már a legelején sem valami fényes az évad minősége. A látványos harcok itt is megmaradtak, ahogyan szép grafika is, és a világa (habár itt már máshol járunk) még mindig megvan a hangulata. A történet itt már egy teljesen más megközelítés, mert amíg az 1. évadot inkább a "Hogyan lehet innét kijutni?" és a "Mentsük meg a lányt!" dominál, itt már egy tényleges krimi szál is bekerült. Persze a nagy csavar sem marad, el. Nos, engem meglepett, de biztos valakinek ez még bőven kiszámítható. A karakterek többnyire megmaradtak szimpatikus énjüknek, persze pár új szereplővel egybevetve.

Látványos, de sablonos

Én a sorozatot 5-ből 3-ra tudom értékelni.

akció | animáció | dráma | fantasy | kaland | romantikus | sci-fi | thriller | vígjáték

A történet főhőse Kirito aki szintén szerzett egyet a limitált kiadású SAO játékból, ámbár ő beta testerként már próbálhatta a játékot így sokkal tapasztaltabban állt... több»

0